± 35MIN
2 persoon

Ingrediƫnten

  • 1 blik ananas op eigen nat
  • 3 stengels prei
  • 25g groene currypasta
  • 165ml kokosmelk
  • 0.5 pakje basilicum (optie) olie
  • peper en zout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 zakje volkoren rijst 250g kippenblokjes

Bereiding:

  1. Snij de knoflook fijn en stoof aan in een klein beetje olie. Snij ondertussen de prei in kleine reepjes van +- 0,5cm breed. En voeg deze toe.
  2. Bereid de rijst.
  3. Bak ondertussen in een andere pan de kippenblokjes.
  4. Snij de ananas in blokjes.
  5. Voeg de kokosmelk toe wanneer de prei gebakken is.
  6. Voeg vervolgens de ananas, de groene currypasta, de rijst en de kippenblokjes toe en zet alles goed onder elkaar. Kruid af met peper en zout. 7.Schep op het bord en werk optioneel af met de basilicum.