Marissa Aerts, het gezicht achter Balanced Food by Marissa

Wie ben ik nu eigelijk?

Ik ben Marissa Aerts en ben al mijn hele leven gepassioneerd door gezonde voeding en de impact hiervan op ziekte en gezondheid. Reeds in mijn jeugd kwam ik in aanraking welke impact voeding kan hebben op een genezingsproces van bepaalde ziektepatronen. Maar ook gezonde voeding en de impact op ons algemeen welzijn en verbetering van levenskwaliteit fascineren mij enorm.

De keuze voor opleiding tot diëtiste was snel gemaakt en ik studeerde af met grote onderscheiding. Door deze opleiding ben ik ook aangesloten bij het RIZIV en mag ik mij erkend diëtiste noemen.

Bijkomend volgde ik een opleiding rond het FODMAP-dieet om mensen met het prikkelbare darm syndroom beter te kunnen begeleiden. Van daaruit groeide mijn verdere interesse in alles rond maag-darm problematiek en zie ik deze mensen dagdagelijks in mijn praktijk.

Omdat ik merkte dat ik meer wou weten over hoe ons lichaam juist werkt en hoe bepaalde ziekten ontstaan en met voeding kunnen worden aangepakt, besloot ik de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut te starten. Door deze opleiding kan ik jou nog veel beter begeleiden naar een optimale gezondheid.

 

Counters

0

Blog Berichten

5

Recepten

0

Winkel Artikelen

254

Klanten

Diëtiste en Orthomoleculair Therapeut met een visie en missie

Mensen terug een gezond lichaam geven en aanleren hoe ze dit kunnen doen

Doordat ik zo jong al in aanraking kwam met de impact van voeding op ons lichaam, is er in mij echt een missie ontstaan waarin ik zoveel mogelijk mensen wil helpen om terug gezond te worden. Ik wil mensen begeleiden en leren hoe ze op lange termijn weer optimaal gezond kunnen worden zodat ze hun gezondheid weer in eigen handen kunnen nemen.

Een gezond en aangepast voedingspatroon helpt niet alleen bij gewichtsproblemen en bepaalde gezondheidsproblemen zoals maag-darmproblemen, diabetes, verhoogde cholesterol, gluten-intolerantie, lactose-intolerantie.. die meer en meer voorkomen, maar ook bij “vage” klachten die we als normaal beschouwen en vaak op te lossen zijn via voeding. Denk hierbij aan regelmatig vermoeid, reflux, gewrichtspijnen die op en af gaan en nog zoveel meer.

Als je iemand zoekt die je hierbij kan helpen, ben je aan het juiste adres!

 

Vragen?

Zit je nog met bepaalde vragen? Aarzel niet om mij te contacteren, dan kijken we samen hoe ik jou verder kan helpen!