± 20MIN
2 persoon

Ingrediƫnten

  • 125g kerstomaatjes
  • 60g mozarella bolletjes
  • 350g champignons (zonder steeltje, alleen de hoedjes) olijfolie
  • oregano
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 zakje van 250-300g voorgesneden gebakken aardappelen

Bereiding:

  1. Verwijder de steeltjes van de champignons, hak de knoflook fijn en halveer de kerstomaatjes.
  2. Fruit de knoflook in een beetje olijfolie en voeg vervolgens de champignons toe. Laat deze voor een 5-tal minuten meebakken.
  3. Voeg vervolgens de oregano toe, vul de champignons met de mozarella parels en voeg ook de tomaatjes toe aan de pan. Bedruip met balsamicoazijn
  4. Bak ondertussen in een andere pan de aardappelen.
  5. Haal de groenten van het vuur wanneer de tomaatjes stilaan beginnen
    verschrompelen. 6. Smakelijk!