Aanbod

– Weekdagen: In balans praktijk – Haacht.
– Zaterdagvoormiddag: Huisartsenpraktijk Het Zwaantje – Tildonk.
– Dinsdag avond: extra moment voor enkel online consulten.

1

Intake consult

2

2e consult

3

Opvolg consultaties

Aanpak

Zowel losse consultaties als trajecten (3-6-12maanden) zijn mogelijk!
Trajecten hebben als voordeel dat je ook op minder gemotiveerde momenten toch zal doorzetten en je doel behalen. Bijkomend zorgt het ervoor dat we al een tijdje vooruit kunnen plannen en de afspraken kunnen vastleggen op momenten die voor jou het beste uitkomen.

Intake consult
€75

1u15min: Tijdens het intake consult wil ik zoveel mogelijk informatie over jou verzamelen om je zo goed mogelijk te kunnen gaan begeleiden. We gaan dieper in op je hulpvraag, de verwachtingen en hoe ik jou daarmee verder kan helpen. De besproken informatie krijg je op het einde van het consult mee in de vorm van een document.

2e consult
€40

40min: Tijdens het 2e consult bouwen we verder op onze intake. We bespreken, indien nodig, verdere informatie die tijdens de intake nog niet aan bod kwam. We gaan ook kijken hoe je met de informatie, die tijdens de intake werd besproken, aan de slag bent gegaan. Eventueel wordt ook extra informatie in de vorm van bv: productlijsten, winkellijstjes, recepten, brochures,.. meegegeven.

Opvolg consult
€35

30min: Tijdens de opvolgingen wordt er na gegaan hoe je traject verloopt, waar het goed gaat en wat voor jou nog struikelblokken zijn. We kijken samen hoe je hiermee aan de slag kan en hoe je verdere traject zal verlopen. Deze momenten worden ook gebruikt om je motivatie op peil te houden. Tijdens dergelijk consult kan je extra vragen stellen, wordt nagegaan waar zaken kunnen/moeten aangepast worden en kan nog extra informatie worden besproken/meegegeven zoals bijvoorbeeld etiket informatie, productlijsten, winkellijstjes, recepten, brochures, tips & tricks rond feestjes en restaurant bezoeken, ..

3 maanden traject
€230
  • Intake consult
  • 2e consult
  • 4 opvolg consulten
6 maanden traject
€410
  • intake consult
  • 2e consult
  • 10 opvolg consulten
12 maanden traject
€650
  • intake consult
  • 2e consult
  • 18 opvolg consulten

Vragen?

Zit je nog met bepaalde vragen? Aarzel niet om mij te contacteren, dan kijken we samen hoe ik jou verder kan helpen!